top of page
_MG_0098kopia.jpg

BUTIKEN

I vår gårdsbutik hittar Ni många goda smaker som hjälper till att sätta guldkant på tillvaron. Varje dag under säsongen bakar vi kalljästa bröd, småkakor och fikabullar i vår stenugn. Tomatbrödet är en favorit hos många av våra kunder! I köket kokar vi ketchup, tomatbalsamico, chutney, marmelader och många fler produkter av våra goda tomater! Allt detta gör vi för att erbjuda ett närproducerat och välsmakande sortiment, men även för att minska svinnet från vår odling. I växthuset finner ni ett stort utbud av kryddor, sallader och plantor.

Förutom våra egenproducerade produkter och bakverk, så erbjuder vi ett noggrant urval av goda smaker från andra delar av världen. Vi har bland annat fina olivoljor från Italien och Grekland, honung från Rååådalen, tapenade, ostar, grillsåser, pasta och mycket mer! I butiken finns även vackert handmålat porslin från Italien! Allt detta säljs i vår gårdsbutik under april till oktober månad.

Givetvis hjälper vi Er med eventuella frågor kring kryddor, våra plantor och odling… men vi guidar er även gärna genom det varierande utbud vi har av olika delikatesser. Söker Ni efter en liten gåva till någon, eller en smakupplevelse i present till anställda/jubilarer/lärare/fröknar? Då har vi många idéer och förslag!

Varmt välkomna till Tomatens Hus!

Butiken: Om
stor present.jpg

Presenter

_R2A2341kopia.jpg

Skördemarknad

Mus i snön

Julmarknad

bottom of page